søndag den 1. december 2013

VIDEO: Auburn vandt over Alabama på den mest sindssyge måde

Igår var mange college football seere vidner til en af de mest fantastiske kampe længe. SEC rivalerne #1 Alabama og #4 Auburn stod igår overfor hinanden i deres rival classic (også kaldet Iron Bowl). Iron Bowl er en rivalisering mellem de to SEC mandskaber som går helt tilbage til 1893. 



Nick Marshall (QB, Auburn, #14 - billedet ovenfor) startede kampen som fyr og flamme, og denne dual-thread quarterback viste også hvad han kunne med benene på et 45 yards rushing touchdown. Alabama derimod havde en lidt sløj start på kampen og kunne gå ind i anden quarter bagud 7 - 0. 

Nick Saban (HC, Alabama) fik dog styr på tropperne i anden quarter hvor Alabama bragede igennem med 21 ubesvarede point, og med lidt under 4 minutter tilbage af anden quarter stod der nu pludselig 7 - 21. Med et 1 yard rushing touchdown lykkedes det dog Auburn at få reduceret til pauseresultatet 14 - 21. 

Tredje quarter var helt jævnbyrdig, selvom Auburn fik reduceret til 21 - 21 med knap 12 min tilabge af trejde quarter på et 13 yards passing touchdown af Nick Marshall til C.J. Uzomah. Spændingen om kampens udfald var tilbage.

I fjerde quarter var der mange mindeværdige plays, og et af dem stod Alabama quarterbacken AJ McCarron for. Knap 4 min inder i fjerde quarter har Alabama bolden på deres egen 1 yardlinje, AJ får snappet inde i hans endzone, og med ryggen til muren kaster han en lang bold som rammer Amari Cooper for et 99 yards passing touchdown til en føring på 21 - 28. Med til historien skal det lige siges at opdækningen kunne have været bedre, men det var stadigvæk et fantastisk flot spil af AJ. Begge defense stod godt imod og hen mod slutningen af kampen var Auburn i en situation hvor kun et touchdown ville sende dem i overtime. Det er så her miraklet starter. Med bare 32 sekunder tilbage af kampen finder Nick Marshall (AUB QB) Sammie Coates (AUB WR) for et 39 yards passing touchdown, og det spil så mere eller mindre totalt improviseret ud. Med stillingen 28 - 28 og 32 sekunder tilbage kunne Alabama blot nøjes med et fiald goal for at afslutte denne fantastisk rival kamp med en sejr. Et fantatisk drive og clock management af Alabama fik dem frem til et 57 yards field goal forsøg med bare 1 sekund tilbage på uret. 57 yards er meget langt fra de gule goal posts, men Alabama tog chancen og alternativet ville blive overtime, skulle man tro. I løbet af kampen havde Cade Foster (Sr. K, Alabama) misset tre field goal forsøg, så Nick Saban valgte at sende freshmen kicker Adam Griffith på banen i stedet for. Griffith sparker men bolden er en anelse for kort. Under goal-posten står Chris Davis (#11,DB, AUB) og griber bolden, og på mirakuløs vis returnere han bolden hele vejen til endzone, og lukker kampen med et touchdown til en sejr på 34 - 28. 

Med sejren har Auburn sikret sig en plads i SEC konference finalen, og samtidig ligner BCS Championship game nu pludselig et match-up mellem #2 Florida State og #3 Ohio State.

Highlights fra CBS:

Highlights fra Auburn All-Access 


Video af afslutningen:



Interview med Auburn-helten Chris Davis efter kampen, og postgame conf. med Auburn HC Guz Malzahn:



Ingen kommentarer :

Send en kommentar